sklep zero waste sklep zero waste sklep zero waste sklep zero waste

Olej z Pachnotki (Olej Perilla)

24,70  z VAT

wspomaga wytwarzanie kolagenu i elastyny
ujędrnia skórę
minimalizuje zmarszczki
koi i łagodzi podrażnienia
przyspiesza regenerację naskórka
działa antyoksydacyjnie i przeciwzapalnie
hamuje rozwój bakterii trądzikowych
usprawnia gruczoły łojowe
zapobiega powstawaniu wyprysków i nadmiernemu przetłuszczaniu się skóry
regeneruje przesuszone włosy
wzmacnia cebulki włosów
łatwo się wchłania
jest niekomedogenny
pojemność 30 ml

Na stanie

Opakowanie na prezent

Opakowanie STANDARD (pudełko prezentowe, sznurek ozdobny).
Opakowanie PREMIUM (pudełko prezentowe, eko wypełniacz, taśma świąteczna).

Standard (10,00 )

Opakowanie na prezent

Standard (10,00 )

34,70 
EAN: 5902610971398 SKU: olej-z-pachnotki-olej-perilla Kategorie: , , ,
UDOSTĘPNIJ

Opis

Olej z Pachnotki (Olej Perilla)
Naturalny olej tłoczony na zimno, nierafinowany. Pozyskiwany jest z pachnotki zwyczajnej, rośliny pochodzącej prawdopodobnie
z lasów u podnóża Himalajów, a współcześnie uprawiana jest głównie w Azji, Europie i USA. Olej jest bogaty w kwasy Omega -3, 6, 9,
dzięki czemu wspomaga regenerację skóry oraz działa antybakteryjnie i przeciwzapalnie. Świetnie nadaje się do pielęgnacji
cery trądzikowej, tłustej i podrażnionej. Dostarcza niezbędne dla skóry kwasy tłuszczowe, łagodzi i zapewnia ochronę
przed czynnikami zewnętrznymi. Ma także właściwości antyoksydacyjne i hamuje przedwczesne starzenie się skóry i rozwój bakterii
powodujących trądzik młodzieńczy. Posiada lekką konsystencję, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu.
Świetnie sprawdzi się również w pielęgnacji przesuszonych i zniszczonych włosów – zapewni im odżywienie i nawilżenie
oraz wspomoże regenerację podrażnionej skóry głowy. Wzmocni cebulki i przywróci włosom zdrowy wygląd.

Idealny dla;

Każdego typu cery, a szczególnie dla skóry trądzikowej, tłustej, podrażnionej, suchej i wrażliwej,
a także dla zniszczonych i przesuszonych włosów.

Sposób użycia:

Nanieś niewielką ilość na skórę, włosy lub stosuj w masażu w połączeniu z olejkiem eterycznym. Możesz także dodać ok. 10 kropel do kąpieli.

INCI:

Perilla Ocymoides Seed Oil

Pojemność:

30 ml

Informacje

Darmowa dostawa
Obowiązuje przy zakupach powyżej 199 PLN

Expresowa wysyłka
Wysyłka w 24/48 godz. od momentu zaksięgowania wpłaty

Dostawa
Paczkomaty InPost – przedpłata 11.99 PLN, Paczkomaty InPost – pobranie 14.99 PLN, kurier DPD – przedpłata 11.99 PLN, kurier DPD – PickUp 11.99 PLN, kurier DPD – pobranie 14.99 PLN, Odbiór osobisty Warszawa – Bezpłatnie

Zwroty/Reklamacje
Zwrot zakupionego towaru w ciągu 14 dni od momentu zakupu

Opinie (0)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.

TOP

KOSZYK ZAKUPÓW 0

OSTATNIO PRZEGLĄDANE 0

Brak produktów na liście.

Zaloguj się

Utwórz konto

Administratorem Państwa danych osobowych jest firma Eko Solutions Europe Sp. z o.o. wpisana do KRS 0000866422 pod adresem ul. Spółdzielcza 14, 32-551 Babice, NIP 6282281325, REGON 387406995. Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w celu obsługi Twojej wizyty na naszej stronie, zarządzania dostępem do Twojego konta i dla innych celów o których mówi nasza polityka prywatności.

Odzyskiwanie hasła

Zapomniałeś hasło? Wprowadź swoją nazwę użytkownika lub adres e-mail. Otrzymasz link do utworzenia nowego hasła e-mailem.

Dodano do listy zakupów ZOBACZ LISTE ZAKUPÓW